Programvaror

Vi representerar i nuläget InneoIPointPhocas, och Workplace Analytics.

Inneo är en tysk producent av projektledningsverktyg. Inneo har utvecklat en mycket innovativ, prisvinnande programvara i Prios Foundation.

Prios Foundation är ett SharePoint baserat, mycket användarvänligt projektledningsverktyg, som hjälper projektledare att kontrollera projekt, projektmedlemmar att ha koll på alla uppgifter som ska utföras i de olika projekten och management med att få en överblick över alla projekt och beläggningen på alla resurser.  Vi är generalagent för Prios Foundation i Norden.

IPoint Systems är världens ledande tillverkare av programvaror för lag/normuppfyllnad samt hållbarhetsanalyser inom ekologisk och social hållbarhet. IPoints produkter hjälper företag och organisationer att se till att man följer normer och lagar när det gäller t.ex. kemikalier och substanser, och konfliktmineraler. IPoint har även moduler som visar hur återvinningsbara olika produkter är och en livscykelanalysmodul som visar hur en produkt eller hur processer påverkar miljön ur en mängd olika mycket perspektiv, som t.ex. vattenförbrukning och CO2 under livstiden från vagga till grav. Klicka på loggan för mer information om iPoint.

Phocas är ett brittiskt företag som marknadsför Storbritanniens mest populära programvara för beslutsstöd. Phocas har under åren vunnit mängder med priser i konkurrens med andra stora beslutsstödstillverkare.

Huvudanledningen till att Phocas får utmärkta resultat i tester är att man erbjuder en mycket användarvänlig produkt till ett konkurrenskraftigt pris, där kunder kan välja om de vill köpa eller prenumerera på licenser. Phocas är SQL server baserat. Vi är generalagent för Phocas i Norden.

Workplace Analytics (WPA) är en innovativ programvara och tjänst för att ta fram en optimal arbetsmiljö för ditt kontor. Den fungerar så att era anställda svarar på en webbaserad enkät med frågor som visar hur de arbetar och samarbetar. Baserat på svaren tar vi med hjälp av WPA fram ert lokalbehov.

Ni får rätt lokaler, varken för stora eller för små
Ni får lokaler som främjar trivsel, produktivitet, kreativitet, dynamik och samarbete
De anställda är delaktiga i utformningen av kontoret
WPA kan användas vid flytt till nytt kontor, men används oftast för att optimera arbetsmiljön i befintliga lokaler.

Man kan som en tilläggstjänst prenumerera på programvaran och då göra simuleringar på förändringar, om ni t.ex. planerar att anställa mer av en viss yrkesgrupp, så kan ni se hur det påverkar lokalbehovet.

Skicka meddelande

Kontakta Jonsson Consulting

Adress:
Framtidsvägen 16, 351 96 Växjö

E-mail:
info@jonssonconsulting.se